HARZO kétkomponensű Lakk bekeverése

Bevásárlólista

HARZO kétkomponensű Lakk bekeverése

Kétkomponensű Lakk bekeverése, lépésről lépésre.

A HARZO termékek minden esetben vizes bázisú anyagok! Használat előtt minden anyagot alaposan keverj fel! A szerszámok vízzel moshatóak!

Hozzá való termékek:

  • HARZO LAKK kétkomponensű vizes lakk (A+B komponens)

Bekeverés menete:

A lakk bekeverése az A. komponens felkeverésével kezdődik, majd az A. és B. komponens összeöntése és átkeverése következik tiszta vödörben. Egy fúrógép segítségével, tiszta keverőszárral, 3-4 percig keverd össze a két komponenst hogy a kémia folyamatok beinduljanak. Abban az esetben amikor kevés anyagot kell bekeverned és nem használható a keverőszáras gépi bekeverés, keverd be kézi úton, egy ecset segítségével és növeld meg a keverési időt 2-3 perccel. A bekeverés után kb. 2 óra áll rendelkezésedre a lakk felkenéséhez, azután a lakk el kezd bekötni a vödörbe. Annyi anyagot keverj be amennyit ezalatt az1-2 óra alatt fel fogsz tudni dolgozni! Az A és a B komponens összekeverése után, a feldolgozás történhet ecsettel, hengerrel, szórópisztollyal. Kettő rétegben javasoljuk felhordani, nagyobb igénybevételnél három rétegben is lehet.

Amennyiben szükséges a lakkot beosztani, többfelé mérni, használj digitális háztartási mérleget a kiméréshez és ügyelj a súlyrész arányok pontos betartására!

Mindig tiszta hengerrel, ecsettel és lehúzó ráccsal dolgozz!! Lakkozáshoz érdemes rétegenként új hengert, ecsetet, lehúzó rácsot alkalmazni amennyiben nem tudod alaposan kimosni!

Javaslat:  Arra az esetre, ha a vödör oldaláról beszáradt lakk darabkák válnának le, az A komponens felkeverése után. Egy harisnya segítségével szűrd át az A komponenst egy tiszta vödörbe és így öntsd hozzá a B komponenst, majd a fent leírtak alapján keverd össze.

Száradási idő:  kb. 2-3 óra, ami függ a levegő hőmérséklettől és a szellőztetés lehetőségeitől.

Kiadóssága: kb. 8-11 m2/liter/réteg/

A HARZO Lakk (A+B komp.) kiszerelései:

  • 0,5 kg
  • 1 kg
  • 4 kg
Bevásárlólista

Felhasznált termékek

Két komponensű lakk és fényesítő-ápoló anyagok

HARZO Kétkomponensű Vizes Lakk