Online értékesítés

Festék webáruházak, ahol HARZO termékeinket meg tudod vásárolni

Vásárold meg a HARZO termékeket a lenti webáruházak valamelyikében, és kezd meg bontás és pormentes lakásfelújítást! Legyen szó csempefelújításról, falfelújításról vagy járólapjaid megújításáról a HARZO termékek biztos megoldással szolgálnak!

Showroom And Art Gallery

Bemutatótermünkben és webáruházunkban mindent megtalálsz, amire szükséged lehet a hobbi bútorfestéshez, falfestéshez és csempefestéshez. Workshopjainkon átadjuk azt a tudást és tapasztalatot, amellyel otthon bátran nekiállhatsz saját kezűleg bútoraid, falaid és csempéid átfestéséhez. A különleges Harzo termékcsaláddal pedig garantáltan kiváló minőségű eredményeket érhetsz el.

Vásárlás

Piktor webáruház

Többéves előkészítés és tervezés után 2020-ban kinyitott online üzletünk, a Piktor Webshop. A festékbolt és a kertészet áruválasztékának nagy része megtalálható a webáruházban.

Folyamatosan bővülő és szezonális árukészlettel szolgálja ki a lakással, házzal, kerttel, autóval rendelkező otthonszépítőket és felújítókat.

Országos házhoz szállítással illetve győri / keszthelyi bolti átvétellel is rendelhetők a termékek.

 

Vásárlás

KELLER FESTÉKBOLT // FestékABC Kft.​
Festék webáruház és minden más

A webáruházban feltüntetett termékek egy átfogó képet mutatnak a Magyar piacon jelenlévő gyártók kínálatából. A FestékÁBC.hu Kft. folyamatos törekvése a kereskedelmi tevékenységen túl egy információs adatbank létrehozása amelyen keresztül az építőipar ezen szegmensét teljes választékkal szemléltessük a böngészők előtt.

Vásárlás

HH festék Shop

Üzletünkben és webáruházunkban megtalálható minden, ami a hobbi bútorfestéshez, falfestéshez, csempefestéshez szükséges. Workshopjainkon igyekszünk átadni minden tudást, amivel otthon már bátran nekiállhatsz saját kezűleg bútoraid, falaid, csempéd átfestéséhez.

Vásárlás