HARZO kétkomponensű T-16 bekeverése

Bevásárlólista

HARZO kétkomponensű T-16 bekeverése

Kétkomponensű T-16 hídképző alapozó bekeverése, lépésről lépésre.

A HARZO termékek minden esetben vizes bázisú anyagok! Használat előtt minden anyagot alaposan keverj fel! A szerszámok vízzel moshatóak!

Hozzá való termékek:

  • HARZO T-16 kétkomponensű hídképző alapozó (A+B komponens)

Bekeverés menete:

Az A komponens, az edény kibontása után nem tűnik folyékonynak. A felkeverés pillanatában válik folyékonnyá. Ez normális jelenség!

Keverd fel az A. komponenst, majd az A. komponenshez öntsd hozzá a B. komponens tartalmát és még ugyanennyi vizet. Egy fúrógép segítségével, tiszta keverőszárral, 3-4 percig keverd össze a két komponenst hogy a térhálósító folyamatok beinduljanak. Abban az esetben amikor kevés anyagot kell bekeverned és nem használható a keverőszáras gépi keverés, keverd be kézi úton egy ecset segítségével és növeld meg a keverési időt 2-3 perccel. A bekeverés után kb. 1 óra áll rendelkezésedre az alapozó felkenéséhez, azután el kezd bekötni a vödörbe. Annyi anyagot keverj be, amennyit ezalatt az 1 óra alatt fel fogsz tudni dolgozni!  Az A és a B komponens összekeverése után, a felhordás történhet ecsettel, rövidszőrű gyantázó hengerrel. A HARZO T-16 Speciális kétkomponensű alapozót elegendő egy rétegben felhordani. Színe áttetsző!

30 °C –fokon a feldolgozhatósági idő lecsökkenhet 30 percre vagy ez időtartam alá!

Amennyiben szükséges a lakkot beosztani, többfelé mérni, használj digitális háztartási mérleget a kiméréshez és ügyelj a súlyrész arányok pontos betartására!

Mindig tiszta hengerrel, ecsettel és lehúzó ráccsal dolgozz!

Száradási idő:  kb. 2-3 óra, ami függ a levegő hőmérséklettől és a szellőztetés lehetőségeitől.

Kiadóssága: kb. 6-10 m2/kg/réteg. Függ a felületek szívóképességétől.

A HARZO T-16 kétkomponensű hídképző alapozó (A+B komp.) kiszerelései:

  • 0,5 kg
  • 1 kg
  • 4 kg
Bevásárlólista

Felhasznált termékek