HARZO Power-B speciális adalék

Tapadást és rugalmasságot növelő speciális adalék, hagyományos glettelő és vakoló gipszekhez, csemperagasztókhoz.

Glettelő gipszekhez, vékony és vastagvakoló gipszekhez adagolva, olyan nem nedvszívó alapok válnak glettelhetővé mint pl: latexfestés és olajfestés, panel lakás beton fal, OSB lapok, pozdorja, aluminium, üveg.

A Power-B adalékkal kiválóan stabil és biztonságos glett alap készíthető vinyl, vlies, és normál tapétázás előkészítéséhez. A Power-B adalékhoz nagyobb víz mennyiség hozzáadásával vakolaton, gipszkartonon kiváló minőségű gipsz alap glettelhető, falfestés elé. Az erősebb ragasztószalagok amit maszkolás céljából ragasztunk a festett felületre, sem tépik le a glettanyagot leszedésük során.

Csemperagasztásnál is használhatjuk a Harzo Power-B speciális adalékot.

Kiváló minőségű, ecsetelhető, hengerezhető hídképző anyag készíthető, ami nagy erővel tapad a nem nedvszívó alapokra mint csempe, OSB lap, alumínium, továbbá tökéletes megoldás aljzatkiegyenlítők burkolás előtti alapozására is. Az így elkészített hídképző alapozó anyag felülete meg száradása után, hagyományos flexibilis csemperagasztóval burkolhatóvá válik

OSB lapnál is használhatjuk a Harzo Power-B speciális adalékot.

Osb lap festése, glettelése, dekorálása, tapadóhíd képzése a Harzo Power-B speciális adalékkal. Núdféderes osb lapra is alkalmazható.