Látszóbeton – látszóbeton burkolat – HARZO 3 LOFT Natúr beton-kőhatás díszítő glett

Látszóbeton felületek HARZO 3 LOFT termékünkkel

A látszóbeton burkolat európai töretlen népszerűsége is hozzájárul, hogy Magyarországon is egyre többen mernek hozzányúlni ehhez a megoldáshoz otthonuk, irodájuk építésekor, felújításakor. A kedvelt minimalista trendekhez kapcsolódik a beton felületek kialakítása. Ezeknek a megvalósításához sokszor nem elég meghagyni az elkészült betonfelületeket, hanem szükség van látszóbeton felületek készítésére.

A hibamentes, esztétikus látszóbeton felület kialakítását a Harzo 3 Loft anyaggal könnyedén megvalósítható. A gyorskötésű, finomszemcsés beton glett előnye, hogy a könnyű felhordás mellett, hogy az anyagszükséglete alacsony.

Beton alap, burkolat, fal, járólap készítése és felújítása, glettelése a Harzo 3 Loft Natúr beton-kőhatás glettel.

A Harzo olyan látszóbeton megoldásokat kínál, amelyek egy letisztult kifejezésformát biztosít az egyéni és sajátos betonfelületeknél, és újabb tervezési szabadságot ad az építész számára.

A látszóbeton védelméről fontos gondoskodni. A védelmet a színtelen HARZO falvédő-lazúr selyem-matt vagy selymes fényű változatával lehet megvalósítani. Ez az impregnálás moshatóvá és ellenállóbbá teszi a fal felületét érő környezeti hatásokkal szemben.

 

Látványbeton kapcsolódó termékek

Speciális előkevert vödrös glettanyagok

HARZO LOFT Struktúr bevonó

Díszítő falvédő, bútorfelújító anyagok

HARZO Fal-Lazúr díszítő és impregnáló