Lakkozás – HARZO Két komponensű vizes lakk

A Harzo Két komponensű vizes bázisú lakk kiválóan alkalmas különböző felületek védelmére a víz és kopás hatásai ellen.

A Harzo két komponensű vizes lakk alkalmazásával a felület egy színtelen lakk réteget kap, amely vízhatlanná , moshatóvá és kopásállóvá teszi felületeinket. Felhordható bármilyen Harzo felületre, festet falra, és egyéb festett felületekre impregnálás céljából.

Alkalmazható még bármilyen felület lakkozására, terméskövek, klinkerek, vágott téglák impregnálására egyaránt.

A vizes bázisú lakk bekeverése az A. komponens felkeverésével kezdődik, majd az A. és B. komponens összeöntése és átkeverése következik tiszta vödörben. Egy fúrógép segítségével, tiszta keverőszárral, 3-4 percig keverd össze a két komponenst hogy a kémia folyamatok beinduljanak. Abban az esetben amikor kevés anyagot kell bekeverned és nem használható a keverőszáras gépi bekeverés, keverd be kézi úton, egy ecset segítségével és növeld meg a keverési időt 2-3 perccel.

A bekeverés után kb. 2 óra áll rendelkezésedre a lakk felkenéséhez, azután a lakk el kezd bekötni a vödörbe. Annyi anyagot keverj be amennyit ezalatt az1-2 óra alatt fel fogsz tudni dolgozni! Az A és a B komponens összekeverése után, a feldolgozás történhet ecsettel, hengerrel, szórópisztollyal. Kettő rétegben javasoljuk felhordani, nagyobb igénybevételnél három rétegben is lehet.