Faápolás a Harzo Falazúr-Komboval

A Harzo Falazúr-Kombo egy vizes bázisú fa lazúr, amely alkalmas kültérben és beltérben kemény és puhafára. Alkalmazható kültéri és beltéri nyílászárók, kerítések, lambériák, furnérozott felületek, kerti bútorok, ereszdeszkák és egyéb fa tárgyak felület kezelésére. Gyorsan szárad, esztétikus selyemfényű bevonatot képez, mely ezáltal könnyen takaríthatóvá és erősen ellenállóvá teszi az így kezelt fa felületét. Kiváló időjárás álló, selymes fényű. A vastaglazúrok erejével véd, könnyen pergeti a vizet és a vékonylazúrok hatékonyságával engedi kipárologni a fa nedvességtartalmát.

Felújító falazúrozás a Harzo Falazúr-Kombóval

A HARZO lazúrfesték, egyben kiváló megelőző faanyag védőszer is. Többek között a faanyagok, kékpenész-és farontó gombák elleni tartós védelmére szolgál, ezért külön alapozót használni nem kell. A HARZO Falazúr -Kombót  a kültéri alkalmazáson kívül felhasználhatod bel térben is, kemény és puhafára egyaránt. Illékony szerves vegyületeket, nem tartalmaz. Kiváló időjárás álló, selymes fényű védő bevonatot képez. Könnyen pergeti a vizet és mindemellett, engedi kipárologni a fa nedvességtartalmát.

Lakkozott lambéria festése csiszolás nélkül a Harzo Falazúr-Kombóval. A Harzo Falazúr-Kombó egy vizes bázisú színes, poliuretán lakk fára és különböző fafelületekre. 

Lakkozott bútor felújítása, festése a Harzo Falazúr-Kombó vizes bázisú fa lazúrral.