Mi a HARZO DO IT… Program?

A HARZO DO IT… Program a Harzo Európa Kft (gyártó) kidolgozott program-ajánlata azoknak a festőmestereknek és építési vállalkozóknak, akik a HARZO termékekkel kívánnak dolgozni, azokat folyamatosan és tervezetten megvásárolni a DO IT… Programra kijelölt HARZO szakkereskedésekben.

Mi a célja, milyen lehetőségeket biztosít a HARZO DO IT… Program?

Célja, lehetőséget biztosítani a HARZO festékek nagyobb volumenű vásárláshoz.
A HARZO DO IT… Program sikerének egyik alappillére a személyes kapcsolattartás. Hisszük, hogy a mai rohanó világban szükség van emberi szóra, kommunikációra és személyes kapcsolattartásra. Az érdeklődő vállalkozásokkal minden esetben, kijelölt értékesítő kollégánk személyesen veszi fel a kapcsolatot.

Minek kell megfelelni a HARZO DO IT… Program szerint?

Egy döntést kell hozni minden jelenlegi és leendő partnerünknek, hogy a munkáihoz, kivitelezéseihez a Harzo Európa Kft termékeit fogja használni, meghatározott időszakban és meghatározott mennyiségben/értékben.

Miért éri meg a HARZO DO IT… Programban részt venni?

Azonnali, garantáltan motivációs eszközt: WÁGNER vagy FESTOOL gépet, szerszámot kap szerződött partnerünk ajándékba. A két cég teljes kínálatából lehet választani a megkötött szerződés értékében. Mi hiszünk a partnereinkben és bízunk bennük, ezért a szerződéskötéskor azonnal átadjuk a kívánt nagy értékű eszközt!

Hol tekinthetők meg az ajándékok?

Választható nagy értékű ajándékok az alábbi linkre kattintva tekinthetők meg.

 https://www.festool.hu/

 https://www.dinocoop.hu/wagner-profi/

A kiválasztott Wágner vagy Festool gépekre, eszközökre a gyártók által biztosított garancia érvényesíthető!

Milyen termékekből kell vásárolni, hogy teljesíthető legyen a vállalás?

A teljes HARZO választékból, bármelyik HARZO termékből.

Mikor és hol vehető át az ajándék?

A kiválasztott nagy értékű ajándék a deal megkötése napján, az Ön HARZO Szakkereskedésében vehető át. Azonnal elvihető és használatba vehető!

Kik vehetnek részt a HARZO DO IT… Programban?

A Magyarországon induló programban kizárólag hazai, jól működő, az országban összesen 500 vállalkozás. Romániában és Szlovákiában 250-250, kizárólag román és szlovák, jól működő vállalkozások vehetnek részt.

Hol kaphatok bővebb információt?

A DO IT… Programban résztvevő HARZO Szakkereskedésekben vagy a Harzo Európa Kft értékesítőinél, az alábbi elérhetőségeken:

Tel: +36 30 471 4751 E-mail: [email protected]
Tel: +36 30 949 7825 E-mail: [email protected]

Hol találom a DO IT Programban résztvevő HARZO Szakkereskedéseket?

megjelöléssel itt: Szakkereskedések

Partnereink igényei számunkra elsődleges prioritást nyernek. Ezért, ha konkrét elképzelése van a FESTOOL és WÁGNER gépek kiválasztásával kapcsolatban, határozza meg részletesen igényeit és ennek megfelelően segítünk. Legyen szó bármelyik kiindulási alapról, minden esetben Önökkel, a vásárlókkal szoros együttműködésben, az igényeik maximális figyelembevételével állunk rendelkezésre.

„Sikeres üzletmenet láttán mindig gondolj arra, hogy valaki egyszer lépett egy merészet”