Csempefestés – HARZO Color fedőfesték

Amikor csempefelújításra gondolunk, elsőként az jut eszünkbe, hogy bontani kell a csempét a fürdőszobában, mellékhelységben, azonban a HARZO Color fedőfestékkel bontás nélkül újíthatjuk meg fürdőszobánkat. A HARZO Color fedőfesték használata előtt alkalmazhatjuk a HARZO T-16 Speciális kétkomponensű vizes bázisú alapozót is, amely a csempefestés bevonatát, színét fogja kialakítani.

HARZO Color fedőfesték

A HARZO Color fedőfesték elsősorban a HARZO csempefelújító rendszereihez kifejlesztett vizes bázisú fedőfesték.

Mire való?

A HARZO Color fedőfesték az egyszerű csempefestés kategóriában a HARZO T-16 Speciális kétkomponensű vizes bázisú alapozót követően a csempefestés bevonatát, színét alakítja ki. Továbbá a HARZO Csempe glettekkel kialakított sima felületek fedőfestésére való, színezhető fedőfesték, ami önmagában (lakkok nélkül is!) jól ellenálló, selyem-matt fényű felületet képez.

Mikor javasoljuk?

A HARZO Color fedőfesték felhasználását minden csempefelújítás alkalmával javasoljuk, amikor egyszínű felületet kell létrehozni. Abban az esetben, amikor a HARZO kétkomponensű Lakk alkalmazása nem indokolt, a HARZO Color fedőfesték önmagában is képes védelmet biztosítani! Továbbá a HARZO T-16 Speciális kétkomponensű alapozóval, a HARZO kétkomponensű lakkokkal és ápolókkal együtt alkalmazva, hosszantartó felületet, jóval biztonságosabb, sikeresebb kivitelezést eredményez. Segítve ezzel a felhasználók munkáját!

Hol és mire alkalmazható még a csempefelújításon kívül?

A HARZO Color fedőfesték a bútorfelújító anyagok, fa játékok fedőfestéke külső és belsőtérben egyaránt. Ajánlott továbbá megfelelően előkészített alapokra, fára, vakolatra, gipszkartonra, betonra, valamint egyéb festésre előkészített felületek fedőfestésére külső és belső térben. A HARZO Color fedőfesték külső térben három rétegben felkenve megvédi a felületeket az időjárás nem kívánt hatásai ellen. UV stabil! Belső térben fa alapokon igény szerint akár a két réteg felhordása is elegendő lehet, valóban súrolható és könnyen tisztántartható!

Díszítő falvédő, bútorfelújító anyagok

HARZO Color csempe és bútorfesték