Bútor és padlóápolás – HARZO Falazúr és HARZO Parkettlakk

Bútor és padlóápolás – Vizes bázisú fa lazúr, amely alkalmas kül és beltérben kemény és puhafa ápolására, valamint a lakk a parketta felület védelmére

Minden háztartásban találunk fából készült búrokat és fapadlót is. Fontos, hogy ezeket a mindennapos használatnak kitett tárgyainkat is megfelelően ápoljuk, hogy minél tovább tudják díszíteni otthonunkat. Fontos a megfelelő bútorápolás, padlóápolás.

Senki számára nem ismeretlen a fának többféle felhasználása. Használják papírgyártásban, az építőiparban, a hangszergyártásban, a járműiparban, a művészetben, és még sorolhatnánk. A fa bútorként való alkalmazása során a megfelelő ápolás fontos szempont a hosszantartó állagmegőrzés céljából. A HARZO Falazúr-Kombo vizes bázisú fa lazúrja ezt a célt szolgálva, alkalmas kül és beltérben kemény és puhafa felület kezelésére. Gyorsan száradó, esztétikus selyemfényű bevonatot ad, mely ezáltal könnyen takaríthatóvá és erősen ellenállóvá teszi az így kezelt fa felületét. Kiváló időjárás álló, selymes fényű. A vastaglazúrok erejével véd, könnyen pergeti a vizet és a vékonylazúrok hatékonyságával engedi kipárologni a fa nedvességtartalmát.

A fapadlók ápolásához a HARZO Parkettlakk alapozó kiválóan alkalmas. Ezt a megelőző faanyagvédőszert a fenyő- és lombos faanyagok kékpenész- és farontó gombák elleni tartós védelmére találtuk ki. A parketta felület felhordása során nem kell kockáztatnia egészségét, mivel a termék nem bocsát ki mérgező gőzöket, hiszen a Harzo parkettlakk alapozó VOC tartalma 0gr/liter, tehát illékony szerves vegyületektől mentes! A HARZO parkettlakk alapozó a fa rostjaiba mélyen beszívódik, rögzíti a faanyagvédőszert és a rostokat.

A HARZO bútorápolása és padlóápolása olyan megoldásokat kínál, amelynek köszönhetően a fa és padló megőrzi kiváló állapotát.

A padló ápolásával, rendszeres tisztítással a fapadló megőrzi kiváló állapotát. A fapadló tisztításához csak kevés viz szükséges, hiszen fa a nedvességtől megduzzad. A padlóápolásnál a parkett lakk segít hoszantartó védelmet biztosítani a parkettának, padlónak. A HARZO Parkettlakk vizes bázisú, akril-poliuretán lakk, amely alkalmas bel térben kemény és puhafára, parketta, bútor, ajtó, lambéria és egyéb fa felületek lakkozására, felületkezelésére. A HARZO parkettlakkal kezelt felület rugalmas, pára és légáteresztő, valamint hosszantartó védelmet, kopásállóságot biztosít és könnyen tisztántartható.

Bútor és padlóápolás kapcsolódó termékek

Fára való lakk és favédő lazúrok

HARZO Falazúr-Kombó

Fára való lakk és favédő lazúrok

HARZO Parkettlakk