Betonhatás – HARZO 3 LOFT Natúr beton-kőhatás glett

Betonhatású felületek HARZO 3 LOFT Natúr beton-kőhatás glett termékünkkel

A betonhatás az egyik legnépszerűbb felület lett. Kiváló választás otthonunk falfelületeire, ha valami mást szeretnénk a már megszokottól. Színét semmi más nem határozza meg, mint egyedi ízlésünk és otthonunk stílusa. A tökéletes betonhatású falfelülethez nem elég csak meghagyni a már elkészült betonfelületet, hanem szükség van még betonhatású termék használatára is.

A HARZO 3 LOFT Natúr beton-kőhatás glettel elérheted azt a tökéletes betonhatást amilyet elképzeltél. A hibátlan, szép megjelenésű betonhatás kialakítása a HARZO 3 LOFT NAtúr beton-kőhatás glettel könnyedén megvalósítható.

A HARZO 3 LOFT Natúr beton-kőhatás glett tökéletesen alkalmas otthonodban, trendi látszóbeton hatású vagy kőhatású felületek kialakítására festett, vakolt, ipszkartonozott oldalfalakon, mennyezeteken.

A betonhatás megőrzéséhez szükséges védelmet használni. A színtelen HARZO falvédő-lazúr selyem-matt vagy selymes fényű változatával valósítható meg a védelem. Ez az impregnálás moshatóvá és ellenállóbbá teszi a fal felületét érő környezeti hatásokkal szemben.

Beton alap, burkolat, fal, járólap készítése és felújítása, glettelése a Harzo 3 Loft Natúr beton-kőhatás glettel.

Speciális előkevert vödrös glettanyagok

HARZO LOFT Struktúr bevonó

Díszítő falvédő, bútorfelújító anyagok

HARZO Fal-Lazúr díszítő és impregnáló