Alapozás a HARZO-T16 Speciális Kétkomponensű alapozóval

A HARZO T-16 Speciális kétkomponensű vizes bázisú alapozó a csempefelújító rendszerekhez kifejlesztett alapozó. A vizesblokkok környékén ad biztonságos alapot, valamint a csempe összes felületén, a fedőfestést és lakkozást megelőzően kell alapozóként alkalmazni.

A legtöbb fedőfesték jól megtapad rajta. A fedőfestékek és lakkok a HARZO T-16 Speciális kétkomponensű alapozóra kenve még nagyobb védelmet biztosítanak mint eddig bármi más.

Ajánljuk csempefestések alkalmával együtt, rendszerben alkalmazni a HARZO Color fedőfestékkel és a HARZO kétkomponensű Lakkokkal, ápolókkal! Alkalmazásával még biztonságosabbá, hosszantartóbbá válik a járófelületek, vizesblokkok festése! Továbbá ajánlott az alkalmazása alapozóként, tusolókban oldalfalon, és nagy igénybevételű járófelületeken a HARZO csempeglettek felkenése előtt!

Tökéletesen megtapad és biztonságos hosszantartó alapot biztosít a Harzo T16 Speciális kétkomponensű alapozó, tiszta, pormentes ipari gyanta oldalfalakon és padlókon, betonon, esztrich betonon, aljzatkiegyenlítőn, festett, lakkozott bútorokon, műanyagon, üvegen, alapozott fémen, alumíniumon, réz, bútorlap, osb lap felületein.

Csempe festése bontás nélkül, szürke, színes, szép, türkiz csempe.

Régi csempe eltávolítása, otthon, házilag, bontás nélkül a Harzo T16 Speciális Kétkomponensű alapozóval.

Fürdőszobai, konyhai régi csempe átfestése, díszítése, eltakarása, felújítása a Harzo T16 Speciális Kétkomponensű alapozóval.